Bästa ställena i Stockholm

Om du är intresserad av var de bästa ställena att äta, dricka och festa på i Stockholm finns, fortsätt läsa nedan! Här kommer tre tips på ställen du definitivt inte bör missa i Stockholm.

Oaxen Krog & Slip

Ett ställe som är värt att besöka för finsmakaren, för middagen med föräldrarna och/eller svärföräldrarna, är Oaxen Krog & Slip. Prislappen kan bli ganska stor, men det är värt varje krona. Restaurangen och krogen är belägen på Djurgården och de erbjuder det mesta. Deras fokus är att följa säsongernas olika skiftningar och erbjuda intressanta råvaror med det i åtanke. Dessutom är den välutbildade personalen alltid redo att rekommendera nåt som passar just er.

Kanske passar det här stället bäst för intima middagar eller för att imponera på någon. Kanske kan du ta med din dejt hit?

Nattklubben Oxid

När ni har ätit färdigt kanske det är läge för en sväng på stan? Åtminstone om du käkar middag med dina kompisar. Det kanske låter lite gammaldags och utdaterat att dra till Stureplan, men på Oxid finns det något för alla. Här passar det lika bra att fira nåt stort eller litet och alla människor är välkomna . Hela stället dansar loss och du behöver inte betala något inträde.

Det gäller dock att vara på plats i god tid, eftersom det snabbt blir fullt.

East

För den som gillar att kombinera att festa med att äta är East ett klockrent alternativ. Här finns både något för den som gillar god mat och restauranger som för den som vill klubba. På det här sättet kan du och dina kompisar enkelt kombinera att käka middag och hänga i baren på samma ställe. Menyn erbjuder allt för den som gillar det asiatiska köket och på drycken går det inte heller att bli besviken. Det här är verkligen stället för alla tillfällen.