Bling bling

Uttrycket ”bling-bling” kan stå för mycket. Det kan handla om stora glittrande smycken värda en hel del. Det kan också handla om dyra vanor vad gäller större inköp, till exempel bilaffärer. Men det kan också handla om glitter och glamour när det gäller kläder och skor.

Många kanske direkt tänker på något av nämnda kategorier när man hör uttrycket. Att vara bling-bling kan jämföras med att man tycker om att bära kläder som utstrålar glitter och paljettliknande kreationer som gärna får både glittra och glimma. Många kvinnor och tjejer klär sig gärna i blingiga kläder inför festen eller partyt.

Kanske har man planer på en fest med tema. Då kanske man väljer ett bling-bling tema och nästan varenda bjuden kvinnogäst till festen skulle veta vad det kan innebära. Män kanske inte är lika klara över vad uttrycket kan betyda i klädväg fast det kan hållas osagt. Det finns ju män som säkert också kan relatera till bling-bling tema.

Hursomhelst kan ju ett sådant party bli helt fantastiskt! Tänk att få gästa en sådan fest med glitter och dansant musik. Drinkar i pastellfärgade glas, utsmyckning i festlokalen med ballonger, glitter och kanske eldsprutande ljus på bordet. Massor av människor med skimrande kläder som fullkomligt strålar av bling-bling. Härliga accessoarer, glittrig make up och fixat hår i regnbågens alla färger. Alla dessa saker och mer därtill i ett bling-bling tema kan växa hur mycket som helst och bli fullkomligt magiskt!

Och varför inte karaoke på en sådan fest? Det skulle kunna bli årets absolut bästa bling-bling fest! Tänk att få sjunga med i låtar som inte bara passar in i temat utan som verkligen är temat! Kanske också pris för bästa bling-bling klädsel för gästerna? Som sagt – det finns så mycket ideèr och fantasi kring detta att resultatet inte kan bli något annat än en kreativ och lyckad tillställning. Go bling if you wanna win!