Populära labels gällande fest, shopping och vardag

Hur kan man sätta en namnetikett på fest, shopping eller vardag inom populaäritet? Tre olika områden som för många människor betyder helt olika. Fest för en del kanske betyder att gå till det populäraste utestället och parta hela natten. För andra kanske fest innebär att vara med vänner på en fest som klassas som det mest populära nöjet för den personen. Eller att shopping för andra kan ersätta fest -och utekvällar. Kanske kan även en mysig vardagskväll med middag ute och bio med vän eller stora kärleken också betecknas som det mest populära och självklara valet för andra.

Med andra ord kan man beskriva att det inte finns något facit gällande popularitet när det kommer till att festa, shoppa eller leva sin vardag. Alla vi människor upplever och har olika känslor vad gäller dessa områden. Om man ser det ifrån kvinnors synsätt kan man nog säga att tankar och känslor kanske visas mer öppet vad gäller de olika områdena.

Ta shopping till exempel. Där shoppar kvinnor lite mer annorlunda än män. Tjejer och kvinnor kanske är mer för att prova kläderna mer noggrant än männen. Kanske shoppar man som tjej gärna en passande väska eller skor till kläderna man valt att köpa. Ur den aspekten kanske inte en kille skulle shoppa på. Han skulle kanske bara ta en tröja som han gillade för att sedan ta fler i samma modell fast i andra färger för att slippa krångel med att gå och kika runt på annat håll. Där är män och kvinnor lite olika. Men när det gäller fest och vardagen med någon hemmakväll är man nog ganska lika varandra.

Det är det som gör detta så fascinerande att studera. Hur vi för oss i olika sammanhang eller hur vi uppfattar populära labels när det gäller fest, shopping och vår vardag.