Sommarens resa blir en tripp till Italien

Närmare bestämt till Toscana med en väninna. Jag har aldrig varit i Italien förut och behöver mer lugn och ro istället för party. Vad man ser av bilderna så verkar det väldigt vackert. Den här gången tänker jag verklige inte bli sittandes för mycket på samma ställe. Jag vill SE och UPPLEVA. Därför är det redan ordnat med hyrbil och allt man kan behöva.

Underbar natur och precis det jag behöver just nu! Båtarna flyger visst där nere…

Boende

Hotellet heter Tournabuoni View och har ett högt gästbetyg och samtidigt väldigt billigt (enligt mig). Såg kanske inte sådär jättemysigt ut på bilderna, men jag gör en liten chansning. Lyckades övertala väninnan med…

Sämre med finansieringen…

Upptäckte vid bokningen att jag inte fått min lön (hur är det ens möjligt??) så jag fick ta ett styggt smslån för att kunna få tag i pengar direkt för att verkligen säkra platsen. Då är det naturliga att tänka att jag är dum i huvudet antar jag? Men nej, det tycker inte jag. Jag var SMART.  Eftersom det bara saknades 5000 kronor så blir det enligt mina uträkningar knappt mer än 160 spänn för själva kostnaden? ((39.5 årsränta/12)*5000) ~ 160 kronor för en månad(!) Det troliga är väl att jag inte behöver pengarna mer än 1 eller 2 dagar. Jag trodde att det skulle bli mer? Vad är alla så upprörda över? Smslån fungerade bra för mig är väl inget att bråka över när det är kris kan man tycka? För mig blev i alla fall smslånet en räddning så – har du en i övrigt bra ekonomi är det ju en toppentjänst för att slippa dra in släktingar och vänner för privata issues.

Den 14:e juli åker jag! Mycket vila och rekreation är det som gäller så förvänta er inga partybilder eller konstanta uppdateringar. En sammanfattningspost kommer däremot senare.