Vilket uteställe väljer man?

Säg att en grupp tjejer eller kvinnor ska ut för en helkväll på stan. Då har man nog redan planerat noga vart man ska gå. Kanske är det en kväll tänkt för att gärna vilja träffa någon? Eller kanske det istället är en riktig festkväll med barndomsvännerna? Oavsett vilket har man oftast som tjej och kvinna tänkt ut stället eller restaurangen som är bäst att besöka utefter ändamålet för kvällen.

Men hur resoneras det när det är dags för festligheter på stan? Ska man välja något inneställe eller helt enkelt gå till det stället man hade som roligast på förra gången? Där är vi tjejer ganska olika. Många vill helst hänga på inneställena i stan medan andra bryr sig mindre och går istället dit man känner att man hade kul sist. Och i detta finns inget rätt eller fel. Alla människor är olika och även om tjejer och kvinnor oftast hänger med vänner som tänker lika så kan det faktiskt ibland bli så att man kanske hamnar på stället man inte planerade från början. Och det kan ju ha flera orsaker som att det kanske var för lång kö till innestället. Eller så kanske man gick vidare från stället man var på.

Hur det än blir brukar kvinnor och tjejer ha lika kul oavsett vart man går.

Det viktigaste vad gäller val av uteställe är såklart att man känner att det är roligt och att man mår bra på plats. Skrattet är den bästa medicinen och i goda vänners lag brukar det bli rätt mycket av den varan. Då är det mindre viktigt om man hamnar på något av stans inneställen eller på någon mindre pub eller matställe. Kanske är man inte ens ute efter att festa loss hela natten? Då kanske istället en middag med vänner på något inneställe i matväg blir kvällens höjdpunkt?

Ibland kan en tjejkväll bli helt annorlunda än vad man planerade men lika härlig för det!